Van ontwerp tot realisatie

In een uitgebreid kennismakingsgesprek bespreekt de adviseur van Deeze Keukens uw wensen. We denken op basis van creativiteit en kennis met u mee over een praktische en mooie indeling. De beschrijving van uw droomkeuken dient als basis. Later wordt deze vertaald en versterkt in één of meerdere ontwerpen waar we u graag mee verrassen. Er is ontzettend veel mogelijk en hierin geven wij u dan ook vakkundig advies. In veel gevallen is een bezoek aan uw woning noodzakelijk om een goed beeld te krijgen van de ruimte en situatie, ook dit behoort daarom tot de mogelijkheden.

Meer dan uw keuken

Bij Deeze Keukens kijken wij verder dan alleen de keuken. Om een ruimtelijke eenheid te creëren, nemen wij ook de meubelen, wanden, verlichting en kleurgebruik mee in onze designs. De gehele ruimte komt hierdoor in eenzelfde stijl voor het perfecte totaalplaatje. We stemmen de ontwerpen af op uw wensen. Van ontwerp tot realisatie, wij verzorgen de droomkeuken die past bij uw woning.

Wij helpen u onder andere met:

Interieuradvies

Lichtplan

Opbouw & installatie

Keukenontwerp kiezen

We bespreken al uw wensen. Wilt u een rustige of landelijke keuken? Wilt u een kookeiland? Waar moet uw keuken aan voldoen? Hiermee gaan we daarna aan de slag. In een vervolggesprek presenteren wij u de diverse voorstellen en kiest u het ideale ruimtelijke ontwerp. Vervolgens informeren wij u over de mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur en apparatuur. In onze designs vindt u dan ook onze kennis en passie voor keukens en interieur terug. Wanneer het gedetailleerde ontwerp klaar is, maken wij voor u een driedimensionale animatie. U krijgt hiermee een helder beeld van de door u gekozen combinatie en kunt de ruimte vanuit verschillende hoeken bekijken. Hierbij letten wij op alle details en zorgen we voor een mooi totaal beeld. Op deze manier sluit u onaangename verrassingen uit. Tevens zullen wij de hierbij horende open kostenbegroting uitgebreid met u doornemen.

Uw droomkeuken: van ontwerp tot realisatie

Bij Deeze Keukens verzorgen wij het gehele traject tot oplevering. Stapsgewijs realiseren wij uw keuken en gewenste interieur. Wij dragen zorg over het hele proces en zorgen ervoor dat uw keuken aansluit bij uw wensen. Alle keukenmerken waar Deeze Keukens mee werkt hebben hoogwaardige kwaliteit keukenapparatuur, opbergruimtes, werkbladen en verlichting.