Opbouw en installatie

Als u een nieuwe keuken wilt kopen, kunt u er bij Deeze Keukens vanuit gaan dat wij de hele installatie tot in de puntjes voor u verzorgen. Wij dragen zorg oveer het gehele proces, van totaalconcept in 3D ontwerp tot complete oplevering. Hierin bieden wij goede begeleiding en een zorgeloze installatie. Wij zorgen voor een perfecte aflevering. Om dit te realiseren, nemen wij altijd de volgende stappen:

  • Voordat we uw keuken ontwerpen en plaatsen, wordt deze volledig op locatie ingemeten
  • Speciaal opgeleide vakmensen zorgen voor een zeer nauwkeurige installatie
  • Wij komen persoonlijk bij u langs voor een complete oplevering

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de kleinere aanpassingen in uw keuken, denk hierbij aan loodgieterswerk, elektra of andere kleine bouwkundige aanpassingen.

Professionele opbouw en installatie

Het monteren en installeren van keukens is nauwkeurig werk. Deeze Keukens werkt dan ook alleen samen met professionele keukenmerken van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring weten wij welke vakmensen wij nodig hebben en hiermee kunnen vertrouwen. De opbouw en installatie van uw keuken is pas afgerond wanneer wij persoonlijk bij de oplevering zijn geweest. U kunt er dus op vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat uw keuken er precies zo uit komt te zien zoals we deze samen met u bedacht hebben.