Lichtplan

De perfecte uitstraling voor uw keuken wordt voor een groot deel ook bepaald door de verlichting van uw interieur. Goede verlichting versterkt namelijk het interieur. Verlichting is namelijk dé sfeerbepaler in huis. Ook op dit punt gaat Deeze Keukens uit Helmond verder waar andere keukenzaken ophouden: wij stellen graag een professioneel lichtplan voor uw keuken en omringende ruimte op. 

Sfeervol lichtplan

Een uitgebalanceerde belichting geeft uw interieur de perfecte uitstraling. Wij stellen een professioneel lichtplan op met uitgebreide tekeningen. Hiermee kunt u ook op het gebied van verlichting de gewenste sfeer creëren. In een lichtplan geven wij precies aan waar en hoe u de ruimte kunt verlichten. Hierin leggen we de plek vast van de verlichting, maar ook de grootte en sterkte van de lampen. Hiermee maken we de perfecte balans tussen functionaliteit, design en sfeer. De verlichting sluiten we aan bij de design van uw keuken om het beste uit het interieur te halen. Uiteraard zorgen wij tevens voor de levering en installatie van de armaturen.

Verlichting naar wens

In he lichtplan nemen we ook al uw wensen mee. Door een deskundig lichtplan zorgen we ervoor dat u helemaal de sfeer creëert die u voor ogen heeft. Daarnaast maakt dit uw keukenontwerp helemaal af. In ons ontwerp ziet u de liefde voor koken terug.