Interieuradvies

Bij het kiezen van een nieuw keukeninterieur gaan wij verder dan alleen de keuken. Verder dan meubelen, bladen en apparatuur. Om de juiste sfeer te creëren is méér nodig: dat is juist waarin Deeze Keukens zich onderscheidt. We kijken niet alleen naar de keuken, maar naar de gehele ruimte. We zijn echte vakmensen met oog voor detail. Graag denken we mee over een handige indeling, goede sfeerelementen en een mooi totaalontwerp in interieur voor uw keuken.
Of we nu twee, vier, of tien uur met u in gesprek zijn: wij zorgen ervoor dat uw keuken en omringende ruimte de sfeer krijgen die u voor ogen heeft.

Sfeervolle verlichting in uw keuken

Een belangrijke sfeerbepaler in de ruimte is verlichting. Goede verlichting haalt namelijk het beste uit uw interieur. Een geïntegreerd lichtplan is daarom een belangrijk onderdeel van het gehele interieur. Hierbij staat een perfecte combinatie van functionaliteit en design centraal. Met behulp van een professioneel plan geeft de verlichting de gewenste uitstraling aan de ruimte. Desgewenst zorgen wij voor de levering en installatie van de armaturen.

Deskundig kleur- & interieuradvies

Naast een lichtplan geven wij ook een deskundig kleuradvies. Een spannende vormgeving wordt immers versterkt door het toepassen van de juiste kleuraccenten. Dit stellen wij optioneel voor u samen. Bovendien kunnen wij u helpen bij de totale interieurkeuze en -stijl. Hiertoe behoren ook de meubels, zoals uw keukenstoelen. Hierbij kunt u kiezen uit een breed assortiment, met de meest uiteenlopende designs en uitvoeringen.