Unieke werkwijze

Bij Deeze Keukens krijgt u geen standaard keukenopstelling. Wij ontwerpen uw droomkeuken, dit is puur maatwerk. Met een grondige inventarisatie van úw wensen en mogelijkheden, bieden wij u altijd een deskundig totaalconcept voor uw keuken, passend bij uw woning.

Niet alleen de keuken, maar de hele omringende ruimte wordt als een totaalplan ontworpen. Deze unieke benadering geeft de ruimte een ongekende stijlvolle eenheid. Hierin komen creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie samen.

Meer dan de keuken

Wij kijken verder dan alleen de keuken. Een ruimtelijke eenheid waarin meubelen, wanden, verlichting en kleurgebruik samengaan in dezelfde stijl. Het totaalplaatje van uw nieuwe keuken zal indrukwekkend zijn: de gehele ruimte ademt dezelfde sfeer.

Graag ontwerpen wij uw keuken...

Wanneer wij een beeld hebben van uw wensen, gaan we aan de slag met het ontwerp en presenteren we u enkele conceptoplossingen. In het vervolgtraject geven wij u alle tijd en ruimte om de details te bespreken, wat essentieel is voor een verantwoorde keuze. Stap voor stap komen we samen tot uw ideale interieur en droomkeuken. Wij verzorgen het gehele traject tot oplevering.

Deeze Keukens verzorgt voor u:

Inspiratie

Waar wij onze inspiratie vandaan halen? Naast jarenlange ervaring en onze brede interesse voor interieur- en vormgeving, doen wij inspiratie op via verschillende internationale en nationale beurzen. Zo bestaat er bijvoorbeeld de Euro Cucina in Italië en de meubelbeurs Kolner Messe. Daarnaast doen wij ideeën op in verschillende vakbladen. De inspiratie die wij opdoen vertalen wij in creatieve ontwerpen die u terugziet in onze designs.