Brochure aanvraag

Meer inspiratie nodig?

Download hier onze brochure.

Afspraak maken

Laat je adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Showroomkeukens te koop

Ook de showroomkeukens van Deeze Keukens maken af en toe plaats voor nieuwe opstellingen, daarom plaatsen wij een deel van onze showroomkeukens te koop. Bij ons koopt u prachtige modellen tegen sterk gereduceerde prijzen. Met een showroomkeuken sluit u altijd een goede deal!

De showroomkeukens die te koop staan zijn veelal uitgerust met keukenapparatuur van topmerken zoals Miele, Siemans, Atag, etc. De showroomkeukens zelf zijn afkomstig van de Duitse merken: Rational, Leicht en KH.

Door vele bewondert maar ongebruikt bieden wij u deze topmodellen aan. Klik hier voor een overzicht van ons huidige aanbod showroomkeukens!

De voordelen van showroomkeukens

Bij een showroomkeuken haalt u dus tegen een sterk gereduceerd tarief een kwaliteit keuken in huis van een gerenommeerd topmerk. Daarbij hebt u het voordeel dat u koopt wat u ziet en zijn onze showroomkeukens vaak uitgerust met ongebruikte top keukenapparatuur.

Wij zorgen voor een nette aflevering en plaatsing van uw keuken. U hebt daarbij nog het voordeel dat onze showroomkeukens logischerwijs een stuk sneller geleverd kunnen worden dan onze maatwerk keukens die nog samengesteld en besteld moeten worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons huidige aanbod of bezoek onze showroomkeukens.