Service

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding 

Kiest u voor Deeze Keukens, dan kiest u voor kwaliteit tegen een goede prijs! Wij leveren topkeukens voor budgets vanaf € 15.000,-.  Bij aankoop van een Deeze keuken garanderen wij alleen kwalitatief hoogstaande producten voor een eerlijke prijs, want niemand wil te veel betalen. Onze ruime ervaring, deskundige adviseurs en interieuradvies krijgt u er gratis bij!
Ga niet alleen op het prijskaartje af. In de meeste gevallen blijkt een “superaanbieding” of die “nu of nooit” keuken een kat in de zak als het gaat om de kwaliteit, montage en service na aankoop. Te veel mensen hebben deze fout gemaakt, hier willen wij u dan ook graag voor behoeden.

Levenslange service

Al bijna 20 jaar streven wij voor 100% tevredenheid, onze service is daar een belangrijke mijlpaal in. Wij staan altijd voor u klaar met deskundig advies en door onze unieke servicedienst met eigen monteurs worden eventuele problemen altijd snel verholpen.

Beste keukenzaak

Deeze Keukens staat voor de beste keukens die garant staan voor jarenlang kookplezier. Dit begint bij de selectie van onze leveranciers van meubelen, inbouwapparatuur en werkbladen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbare leveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Zo hebben wij jarenlange relaties opgebouwd met keukenmerken zoals LEICHT keukens. Onze betrouwbare leveranciers, unieke servicedienst, onze dekundigheid en onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zorgen ervoor dat wij de beste keukenzaak zijn in regio Helmond.

Professionele kennis

Bij ons kunt u geen standaard keukenopstelling verwachten. Onze grondige inventarisatie, uitgebreid designproces en professionele kennis zorgen ervoor dat wij uw verwachtingen overstijgen en gegarandeerd aan uw keukendroom kunnen voldoen. Bovendien zorgt ons brede aanbod ervoor dat uw keuken van de beste materialen, apparatuur en meubels wordt voorzien.

Veelzijdige invulling

Bij het samenstellen van uw keuken bespreken we gezamenlijk uw wensen en ideeën tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek. Uw beschrijvende woorden van uw droomkeuken dienen als basis en worden later vertaald en versterkt in een of meerdere concepten. In veel gevallen is een bezoek aan uw woning noodzakelijk om een goed beeld te krijgen van de situatie, ook dit behoort daarom tot de mogelijkheden. Door deze benadering zijn wij in staat uw verwachtingen te overstijgen en een veelzijdige invulling van uw keukendroom aan te kunnen bieden.

Sterk advies

Bij het samenstellen van uw keuken gaat Deeze Keukens verder dan alleen de keukenopstelling. Om de juiste sfeer te creëren in uw keuken is er meer nodig, en dat is nu juist waarin wij ons onderscheiden. Wij nemen ruimschoots met u de tijd om de perfecte sfeer te creëren die u voor ogen heeft. De perfecte sfeer wordt gecreëerd door de juiste afstemming tussen kleuren van de keuken en de ruimte, een goed uitgedacht lichtplan en de juiste materiaalkeuze. Kortom een volledig interieuradvies