Brochure aanvraag

Meer inspiratie nodig?

Download hier onze brochure.

Afspraak maken

Laat je adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Interieuradvies

Bij het kiezen van een nieuw keukeninterieur gaan wij verder dan alleen de keuken. Verder dan meubelen, bladen en apparatuur. Om de juiste sfeer te creëren is méér nodig: dat is juist waarin Deeze Keukens zich onderscheidt. Of we nu twee, vier, of tien uur met u in gesprek zijn: wij zorgen ervoor dat uw keuken de sfeer krijgt die u voor ogen heeft.

Een belangrijke sfeerbepaler in de ruimte is verlichting. Een geïntegreerd lichtplan is daarom een belangrijk onderdeel van het gehele interieur. Met behulp van een professioneel plan geeft de verlichting de gewenste uitstraling aan de ruimte. Desgewenst zorgen wij voor de levering en installatie van de armaturen.

Naast een lichtplan geven wij ook een deskundig kleuradvies. Een spannende vormgeving wordt immers versterkt door het toepassen van de juiste kleuraccenten. Dit stellen wij optioneel voor u samen. Bovendien kunnen wij u helpen bij de totale interieurkeuze en -stijl. Hiertoe behoren ook de meubels, zoals uw keukenstoelen. Hierbij kunt u kiezen uit een breed assortiment, met de meest uiteenlopende designs en uitvoeringen.