Brochure aanvraag

Meer inspiratie nodig?

Download hier onze brochure.

Afspraak maken

Laat je adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Onze werkwijze

Bij Deeze Keukens krijgt u geen standaard keukenopstelling. Met een grondige inventarisatie van úw wensen en mogelijkheden als start, bieden wij u altijd een deskundig totaalconcept voor uw keuken, passend bij uw woning.

Niet alleen de keuken, maar de hele omringende ruimte wordt als een totaalplan ontworpen. Deze benadering geeft de ruimte een ongekende stijlvolle eenheid. Hierin komen creativiteit, functionaliteit, duurzaamheid en ergonomie samen.

Een ruimtelijke eenheid waarin meubelen, wanden, verlichting en kleurgebruik samengaan in dezelfde stijl. Het totaalplaatje van uw nieuwe keuken zal indrukwekkend zijn: de gehele ruimte ademt dezelfde sfeer.

Graag ontwerpen wij uw keuken...

Wanneer wij een beeld hebben van uw wensen, gaan we aan de slag met het ontwerp en presenteren we u enkele conceptoplossingen. In het vervolgtraject geven wij u alle tijd en ruimte om de details te bespreken, wat essentieel is voor een verantwoorde keuze. Stap voor stap komen we tot uw ideale interieur.

Inspiratie

Naast jarenlange ervaring en onze brede interesse voor interieur- en vormgeving, doen wij inspiratie op via verschillende internationale en nationale beurzen. Zo bestaat er bijvoorbeeld de Euro Cucina in Italië, de meubelbeurs Kolner Messe. Daarnaast doen wij ideeën op in verschillende vakbladen.