Nieuwe keuken

Gaat u een nieuwe keuken kopen? Een flinke investering waar u heel wat jaren van plezier van wilt hebben. Het is daarom verstandig goed na te denken over uw wensen en mogelijkheden. Deeze Keukens kan u hierbij natuurlijk helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar u op moet letten en vaak kunnen we u verrassende oplossingen bieden.

Onderstaande tips kunnen u wellicht alvast helpen bij uw eigen voorbereidingen:

Keukenapparatuur

De apparatuur vormt de basis van uw nieuwe keuken en het is dan ook goed te weten wat uw wensen op dit gebied zijn. Denk hierbij ook aan milieubesparende duurzame apparatuur, maar natuurlijk is ook het ergonomische deel belangrijk.

Opbergruimte

Heeft u een grote of kleine keuken en hoeveel opbergruimte heeft u minimaal nodig? Deeze Keukens kan u adviseren over het gebruik van lades of kasten en de beste indeling van uw keuken om zoveel mogelijk opbergruimte te realiseren.

Werkblad

Wat voor werkblad wilt u in uw keuken? Deeze Keukens kan u ook op dit gebied adviseren als het gaat om de laatste trends en natuurlijk vindt u in onze showroom al veel voorbeelden van aanrechtbladen voor uw keuken.

Handgrepen

Kiest u voor handgrepen of voor een greeploze keuken? Bij Deeze Keukens vindt u mooie voorbeelden in de showroom om ook op dit gebied een goede keuze te kunnen maken.

Kranen

Welke kraan heeft uw voorkeur? Bij Deeze Keukens vindt u een ruim assortiment kranen waaronder mengkranen, maar ook de populaire Quooker kranen waarmee u direct kokend water heeft. Natuurlijk letten we op waterbesparing en kunnen u hierin ook graag adviseren.

Verlichting

De verlichting van uw keuken is van belang. U heeft natuurlijk voldoende licht nodig tijdens het koken, maar ook kan een gedeelte van de keuken voorzien zijn van sfeerverlichting. De keukenadviseurs van Deeze Keukens nemen uitgebreid de tijd om ook een goed lichtplan voor uw keuken op te stellen.

U ziet het, er zijn heel veel punten om op te letten bij het kopen van een nieuwe keuken. Deeze Keukens is altijd op de hoogte van de laatste keukentrends en adviseert u dan ook graag persoonlijk bij uw aankoop.

Waarom Deeze Keukens?

  • Kwaliteit keukens van toonaangevende Duitse merken
  • Compleet specialist, ook als het gaat om licht- en kleuradvies
  • Van ontwerp tot oplevering van uw keuken betrokken en persoonlijk advies
  • Voor nieuwbouw en renovatie van bestaande keukens
  • Uitstekende service
  • Deeze Keukens is aangesloten bij CBW Branchevereniging

Ervaar het zelf, voor iedereen uit Helmond en omgeving is Deeze Keukens de betrouwbare partner voor een keuken van hoge kwaliteit.

 Nieuwe keuken