LEICHT keukens

Voor het prachtige design van een LEICHT keuken zit u bij Deeze Keukens in Helmond goed. Wij zijn een erkend leverancier van dit Duitse keukenmerk en onze keukenspecialisten kunnen u er alles over vertellen!

Kwaliteit & innovatief

De geschiedenis van de Leicht keuken is het verhaal van de Duitse keukenindustrie. LEICHT keukens bestaat sinds 1928 en ontwikkelt en verbetert zich nog continu: van de ouderwetse keukenbuffetten, tot aan de moderne keukenarchitectuur van de 21e eeuw.

Leicht keukens zijn toonaangevend in wereldwijde trends en industriële ontwikkelingen binnen de keukenbranche.

Het moderne design van LEICHT keukens

Leicht keukens geven uw ruimte een individueel karakter waarin u plezierig kunt koken, eten en praten met uw familie en vrienden. De kracht van een Leicht keukens zit ‘m in het moderne design. Het zijn maatwerk design keukens die ook de aangrenzende woongedeelten in uw woning bij de keuken betrekken. Daarnaast staan LEICHT keukens voor duurzaamheid en een hoge kwaliteit in product en service.

Leicht keukens bieden voor ieder wat wils: van royale eilandkeukens tot en met functionele keukens op een klein oppervlak. Met uw individuele smaak en de sfeer van de ruimte wordt door onze adviseurs rekening gehouden. Daarnaast bieden de diverse designlijnen van Leicht keukens mogelijkheden voor elk budget.

Kom langs in onze keukenzaak, bekijk onze showroom en laat u adviseren over de verrassende mogelijkheden die er zijn voor uw keuken!

Leicht keukens