Landelijke keukens

Droomt u van een prachtige landelijke keuken, afgestemd op uw wensen en stijl? Dan zit u bij Deeze Keukens uit Helmond goed. Samen met u stellen wij de ideale landelijke keuken samen die naadloos past in uw interieur.

Landelijke keuken in eenvoud

Onze landelijke keukens worden getypeerd door karakteristieke eigenschappen en combineren de charme van vroeger met de functionaliteit van nu. Natuurlijk kunt u in een landelijke keuken ook kiezen voor een prachtig kookeiland.
De regel ‘less is more' gaat zeker op bij onze landelijke keukens. De kracht zit ‘m in de eenvoud van het model en het ontwerp zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit, het comfort en het schoonmaakgemak.

Afwerkingen

De tijdloze ontwerpen van onze landelijke keukens kunnen op diverse wijze worden afgewerkt. U kunt hierbij kiezen voor robuuste vormen, materialen en afwerkingen, maar ook voor subtiele en rustieke afwerkingen.

Aspecten van vroeger worden vertaald naar nu: mooie ornamenten langs de keukenkasten en traditionele gootstenen vindt u terug in onze landelijke keukens. 

Wilt u meer weten over het assortiment landelijke keukens bij Deeze Keukens? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

 Landelijke keuken