Kookeiland

Tegenwoordig is een kookeiland een veelgevraagd onderdeel in een keuken. Niet zo gek als je naar de voordelen kijkt, om de exclusieve uitstraling niet te vergeten!
Het leuke is dat een kookeiland in meerdere interieurs goed tot zijn recht kan komen, of u nu een landelijke keuken hebt of een moderne keuken. Wel moet u er voldoende ruimte voor hebben, maar hier adviseren wij u graag over.

Kookeiland naar wens

Deeze Keukens kan u vele soorten en maten kookeilanden leveren. Zo hebt u bij ons keuze uit onder andere massieve kookeilanden die volledig dicht zijn, maar ook multifunctionele kookeilanden met diverse kasten en laden. Ook is het mogelijk om een koelkast of vaatwasser in uw kookeiland te verwerken, en wat dacht u van een mooi wijnrek?

Onze keukenspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Indien gewenst komen we ook gewoon bij u thuis langs om de werkelijke sfeer te proeven voordat een keukenadvies wordt opgesteld.

Samen koken op een kookeiland

Een ander voordeel van een kookeiland is dat het mogelijkheden creëert om met uw familie en vrienden samen te koken, te eten en vooral heerlijk te genieten.
Van oudsher is het delen van een maaltijd iets wat je samen met je vrienden en familie doet. In Nederland zien we dit steeds minder, maar met een kookeiland brengen we deze mooie traditie terug in uw keuken.

Daarnaast kunt u een kookeiland ook prima gebruiken als werkplek en kan het uw woonkamer en keuken verbinden. Kom bij ons langs en bekijk samen met ons de mogelijkheden voor een kookeiland bij u thuis!   

Lees hier nog meer tips als het gaat om de aanschaf van een nieuwe keuken.

Kookeiland