Keukenontwerp

Bij Deeze keukens bent u aan het juiste adres voor een persoonlijk keukenontwerp. Het is ons uitgangspunt om van een keuken ook echt úw keuken te maken. Onze adviseurs luisteren zeer nauwkeurig naar uw wensen en bekijken voor u de mogelijkheden voordat zij met het keukenontwerp starten. Een unieke keuken op maat is bij ons de standaard.

Totaalconcept

Naast een keukenontwerp kunt u bij ons terecht voor een volledig interieurplan. Wij gaan namelijk verder dan alleen de keuken. Verder dan kasten, bladen en apparatuur. Onze keukenontwerpers beseffen dat er meer nodig is voor het creëren van de juiste sfeer. Zo is een uitgebalanceerde belichting en een juiste kleursamenstelling zeer belangrijk bij uw keuze.

Bij het ontwerpen van een keuken houden wij met al deze onderdelen rekening. Dat is het onderscheidende vermogen van Deeze keukens.

Keukenontwerper

Tijdens het maken van een persoonlijk ontwerp van uw keuken kunnen onze keukenontwerpers u ook helpen bij het kiezen van bijbehorende meubels, zoals keukenstoelen. Op deze wijze krijgt u de keuken waar u al jaren naar op zoek was, volledig in uw stijl!

Keukenontwerp in 3D

Nadat het eerste keukenontwerp met u besproken is zullen mogelijke aanpassingen worden doorgevoerd en ontvangt u een uitgebreid keukenontwerp met een bijbehorend kostenoverzicht. Ook kunt u nog een driedimensionale animatie bij ons laten maken om uw ruimte vanuit verschillende hoeken te kunnen bekijken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons persoonlijke keukenontwerp voor u? Neem dan contact met ons op.