Brochure aanvraag

Meer inspiratie nodig?

Download hier onze brochure.

Afspraak maken

Laat je adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Keuken op maat

Voor een keuken op maat moet u beslist bij Deeze Keukens zijn. Vrijwel alle keukens worden bij ons op maat samengesteld om aan de specifieke wens van u als klant te kunnen voldoen.

Voordat uw keuken ontworpen wordt, zal deze volledig op locatie worden ingemeten zodat u verzekerd bent van een keuken op maat.
Naast deze vorm van maatwerk verstaan wij onder een keuken op maat ook een concept dat past bij uw interieur en persoonlijke wensen en voorkeuren.

Onze adviseurs denken graag verder dan alleen uw keuken. Desgewenst brengen ze een bezoek bij u thuis om de werkelijke sfeer te proeven en hier uw keukenontwerp op af te stemmen.

Maatwerk bij Deeze Keukens gaat verder

Onze ontwerpers stellen in overleg met u de juiste combinaties van kleuren, vormen en materialen vast. Daarnaast kunnen zij een interieurplan voor uw opstellen waarin zij rekening houden met de belichting van uw ruimte. Tot slot helpen onze adviseurs u graag bij het kiezen van de juiste meubelen in uw keuken. Op deze wijze wordt uw ruimte en keuken als één geheel op maat ontworpen.

Een stijlvolle eenheid die dezelfde sfeer ademt, dat verstaan wij onder een keuken op maat.

Wilt u ook een keuken op maat laten ontwerpen of wenst u nadere informatie te ontvangen, neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. U bent van harte welkom!