Brochure aanvraag

Meer inspiratie nodig?

Download hier onze brochure.

Afspraak maken

Laat je adviseren

Maak vrijblijvend een afspraak.

Duitse keukens bij Deeze Keukens Helmond

Kiest u voor de kwaliteit van een Duitse keuken? De topmerken bij Deeze Keukens Helmond zoals Rational, Leicht en KH Keuken zijn allemaal van Duitse bodem. Met deze Duitse keukens hebben wij bijzondere goede ervaring, we hebben dan ook bewust voor deze Duitse keukens gekozen vanwege de hoge kwaliteit en topdesigns. 

Onze merken bieden ons tevens de mogelijkheid om verder te denken dan alleen uw keuken. Als keukenzaak onderscheiden wij ons door uw volledige woonruimte een sfeer te laten ademen met behulp van een interieur, kleur- en lichtplan.

De focus van onze merken

Al onze Duitse keukens hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast wordt ieder merk getypeerd door een eigen focus.

De Duitse Rational keukens zijn voornamelijk gericht op het creëren van een uniek ontwerp. Ieder model heeft een eigen karakter doordat er specifieke elementen zijn toegevoegd.
De kracht van de Duitse Leicht keukens zit ‘m in het moderne design. Zij streven naar kwaliteit keukens die aansluiten bij het moderne leven. Met behulp van de juiste kleur, vorm- en materiaalcombinaties worden moderne en verfijnde uitstralingen gecreëerd.
Onze Duitse KH keukens daarentegen, focussen vooral op het plezier in een keuken. Plezier in gebruiksgemak, maar ook in het fantastische design waarvoor drie categorieën worden gehanteerd: modern, klassiek en landelijk.

Bent u geïnteresseerd in een Duitse keuken? Neem dan contact op met Deeze Keukens Helmond voor meer informatie. Of bezoek onze showroom voor een persoonlijk gesprek.