Interieur advies

Bij het kiezen van een nieuw keukeninterieur gaat Deeze Keukens verder dan alleen de keuken. Verder dan kasten, bladen en apparatuur. Om de juiste sfeer te creëren is méér nodig: dat is juist waarin Deeze Keukens zich onderscheidt. Of we nu twee, vier, of tien uur met u in gesprek zijn: wij zorgen er voor dat uw keuken de sfeer krijgt die u voor ogen heeft.

De sfeer wordt grotendeels bepaalt door de lichtinval van uw keuken. Een geïntegreerd lichtplan behoort dan ook tot één van de belangrijkste onderdelen. Met behulp van een professioneel plan geeft de nieuwe verlichting de gewenste uitstraling aan uw keuken. In combinatie met uw ideeën over de keuken zorgen we ervoor dat alles perfect afgestemd wordt.
Naast een lichtplan kunnen wij ook een deskundig kleuradvies geven. Dit stellen wij optioneel voor u samen. Desgewenst zorgen wij zelfs voor de levering en installatie van de armaturen.
Bovendien kunnen onze experts u helpen bij de totale interieurkeuze en -stijl. Hiertoe behoren ook de meubels, zoals uw keukenstoelen. Hierbij kunt u kiezen uit een breed assortiment, met de meest uiteenlopende designs en uitvoeringen. Wat u maar wilt. Samen zoeken we net zo lang tot we de geschikte meubels vinden die passen bij uw gewenste interieur.

 

Uw eigen exclusieve keukenMeer informatie
Info/algemeenMeer informatie
NieuwsMeer informatie
Nieuws
3w Media | Creatief & Strategisch Mediabureau